Tools
Register Login

Guldberg Communications

You are here: Home » Generelt om oss » London – Oslo – Melbu
søndag, 17 nov 2019

London – Oslo – Melbu

E-post Skriv ut PDF

Verden er så veldig liten! Sier man når man møter kjente der man minst venter det, og slik er det. Verden er liten! De alle fleste kjenner seg igjen i den situasjonen på en eller annen måte! Ikke sant?

 

Og det har snart nesten ingen ting å si hvor du er når du jobber, i alle fall om det ikke kreves at du faktisk er fysisk til stede. Så hvorfor begrense seg når man kan utvide horisonten, og slå seg ned der det til enhver tid passer.

 

Hvorfor ikke spre seg litt utover sånn geografisk: I Oslo den ene uka, i verdensmetropolen London den neste uka og på lille Melbu i Vesterålen i helga.

 

Det er selvfølgelig den teknologiske utviklingen som er noe av bakgrunnen til at man kan ferdes så mye. Og så oppnår man mye inspirasjon og glede ved å reise. Som for eksempel til Syden, Gran Canaria eller Mallorca. Da farer tankene. Gjør de ikke?

 

Nå er ikke dette et konsept vi følger hver eneste dag, men det handler om å være på farten til spennende steder og nye opplevelser. Og når du kanskje blir vår neste samarbeidspartner, kan vi love å ta deg med på en spennende reise i ukjent land. Kanskje en kort reise som varer i to timer, eller en lengre reise som kan gå over flere måneder.

 

Når du skal velge din samarbeidspartner, det være seg for å få produsert en enkelt artikkel, kanskje med et par bilder til, eller det er snakk om større prosjektet som trykte magasiner og aviser, rene fotooppdrag og andre produksjoner, håper vi du tar en god gjennomgang av det som formidles på dette nettstedet. Og tar kontakt når du lurer på noe. Ellers når du rett og slett har bestemt deg.

Add comment


Security code Refresh