Tools
Register Login

Guldberg Communications

You are here: Home » Produkter & tjenester » Research & kildesøk
torsdag, 14 nov 2019

Research & kildesøk

E-post Skriv ut PDF

Innen research arbeider man med et vidt spekter av metoder, kilder og kontaktpunkter. Spesielt innen journalistikk og kommunikasjon er research ofte avgjørende for resultatet. I avisen kan det resultere i en spennende artikkel, mens det i bedriften kan resultere i en omfattende rapport om et viktig emne som kan ha internt fokus.

 

Når man skal skaffe seg kunnskap om noe man ikke allerede kjenner til, kommer research til anvendelse. Og det kan nær sagt være snakk om hva som helst. Guldberg kommunikasjon tilbyr research for redaksjoner, organisasjoner og bedrifter.

 

Vi går igjennom stoffmengden på det aktuelle området, og leverer resultatet på den måten oppdragsgiver ønsker. Det kan være en skriftlig rapport, analytiske kommentarer eller en oversikt over stoffet, med gjengivelse av innhold og kilder.

 

Vår research bidrar til å skaffe det helhetlige bilde av et stoffområde, en person, et selskap, en situasjon eller en hendelse. Og vi leverer det på den måten som kunden ønsker, og til det tidspunkt som er avtalt. Vi tar både små og store oppgaver innen research, både i trykte, digitale medier med mer. Vårt arbeid kan støtte og underbygge eller rett og slett argumentere mot en tenkt beslutning.

Add comment


Security code Refresh