Tools
Register Login

Guldberg Communications

You are here: Home » Produkter & tjenester » Redaksjonelle tjenester
torsdag, 14 nov 2019

Redaksjonelle tjenester

E-post Skriv ut PDF

I prosessen med å nå fram med ditt budskap til dine målgrupper handler det kort sagt om å forfatte en god og poengtert tekst som også er grammatisk riktig.

 

Om det er i en avis, i et magasin, på et intranett eller hjemmesiden kan du være sikker på at leseren finner språkfeil. Og fra det punkt kan du være minst like sikker på at troverdigheten i det som skrives er på rask vei nedover.

 

En velredigert tekst med godt språk selger i alle medier, på ulike plattformer og i forskjellige kanaler. Derfor er det redaksjonelt smart å tenke på teksten først, og så la teknologien sørge for at den blir distribuert i det opplaget teksten fortjener.

 

I den journalistiske sjangeren leverer vi alt fra den lille, men poengterte notisen, til nyhetsartikler og den virkelig store reportasjen. Nevnte vi foto, strategier og handlingsplaner?

 

Guldberg Communications tar på seg redaksjonelle tjenester i mindre og større omfang. Det kan være alt fra språkvask og å skrive en enkelt artikkel, til å skrive en hel årsmelding eller en rapport. Du kan kjøpe enkelttjenester eller bestille deler av arbeidet hos oss til alle dine til interne og eksterne kanaler.

 

Hvorfor ikke leie en webredaktør for kortere eller lengre tid. Vi kan også ta på oss det redaksjonelle ansvaret for en hel produksjon, gjerne i flermedial publisering. Og hele tiden er målet vårt å få oppmerksomhet og bedre synlighet mot dine målgrupper.

Add comment


Security code Refresh